Tratamentul anticelulitic cu Cellu M6

  • Posted on March 16, 2010 at 2:41 pm

Cellu M6Cellu M6 (LPG) este un aparat cu care se “tratează” celulita.

Povestea lui Cellu M6 începe acum 25 de ani în Franța. Când o persoană, care a rămas paralizată pe jumătate de corp și cu cicatrici pe tot corpul în urma unui accident de mașină, a avut ideea de a atașat la un aspirator două role cu care a început să se maseze zilnic pe partea paralizată; după câteva luni a observat o ameliorare: cicatricile nu mai erau așa de accentuate, musculatura era tonifiată, putea să își miște puțin mâna și piciorul. Pe urmă, invenția lui a fost preluată și îmbunătățită în domeniul medical și folosită la tratarea cicatricilor, ca pe urmă să fie folosită și îmbunătățită periodic în domeniul esteticii la tratarea celulitei și nu numai.

Cellu M6 este un aparat performant care este folosit la combaterea celulitei. Aparatul este compus dintr-un sistem de vacuum, iar de o parte și de alta a vacuumului are 2 role, care au rolul de a masa, drena și tonifia. În funcție de intensitatea cu care se lucrează: se intensifică circulația sanguină, se  pune în mișcare circulația limfatică și astfel se elimină toxinele din organism.

Metoda constă în:

  1. se îmbracă un costum special având rolul de a proteja pielea;
  2. o ședință durează 45 de minute;
  3. rezultatele se văd după 12 – 15 ședințe;
  4. este contraindicat în caz de: cancer, sarcină, varice, mestruație.

Ceea ce nu se spune, este că:

  • în unele cazuri (organismul fiecărei persoane reacționează altfel la tratament) rezultatele pot să apară doar după 25 – 30 de ședințe;
  • după ce ați scăpat de celulită, trebuie să vă faceți  în continuare 1- 2 ședințe pe lună, altfel riscați ca după 4 – 6 luni, celulita să vă reapară;
  • dacă intensitatea cu care se lucrează este mare sau persoana care lucrează nu cunoaște metoda de lucru, există riscul ca în urma tratamentelor să vă treziți cu capilare sparte.

Lasati un comentariu:

Adaugati comentariul Dvs