Produse cosmetice pe timp de criză

  • Posted on January 8, 2010 at 5:53 pm

prod cosmetice euFiecare dintre noi a redus bugetul pentru cumpărături şi, totodată pentru produse cosmetice. Însă, sunt anumite cosmetice de care nu ne putem lipsi, pe care le cumpărăm în continuare; acestea trebuie să fie de calitate, altfel riscăm să ne trezim cu iritaţii sau produsul respectiv să se şteargă, să se usuce pe faţă, etc.

Fondul de ten - este foarte important să fie de bună calitate pentru că, zilnic îl folosim şi îl punem pe faţa noastră. Dacă produsul este de slabă calitate, acesta poate provoca iritaţii şi inflamaţii, poate să se şteargă, să îşi schimbe culoarea, etc.

Crema de zi, de noapte şi de ochi – sunt foarte importante în îngrijirea tenului, de aceea trebuie să fie de bună calitate.  Pentru rezultate mai bune, ele trebuie să fie din aceeaşi gamă de cosmetice.

Rimelul – zona ochilor fiind foarte sensibilă, rimelul trebuie să fie de calitate. Un rimel bun este cremos, nu se întinde, nu se fărâmiţează şi se demachiază bine.

Rujul de buze – un ruj bun scoate în evidenţă buzele noastre. Un ruj ieftin se întinde, se usucă pe buze şi nu se menţine.

Înainte de a cumpăra produse cosmetice, este bine să ne uităm pe etichetă, să verificăm ingredientele cosmetice și termenul de valabilitate al acestora. De preferat, pentru sănătatea noastră, este să folosim cosmetice bio.

Lasati un comentariu:

Adaugati comentariul Dvs