Nu vă culcați machiate!

 • Posted on July 6, 2010 at 7:19 pm

În foarte multe articole am încercat să subliniez importanța demachierii tenului seara, înainte de culcare, însă, tind să cred că acest lucru nu a avut nici un efect asupra voastră.

Este foarte important să rețineți că, pe timpul nopții, pielea trebuie să respire, iar dacă porii sunt astupați apar complicații,  cum ar fi: coșuri, acnee, etc. Totodată, în timpul nopții are loc un proces de refacere al pielii, încă un motiv în plus ca fața să fie curată.

Pentru a nu vă trezi în timp că, de la rimel, pielea de sub ochi s-a pigmentat, trebuie să vă demachiați corect genele.

Nu uitați că: pentru a avea un ten sănătos, mai întâi de toate, trebuie să avem un ten curat. Demachierea este un procedeu esenţial pentru păstrarea tenului într-o perfectă stare de sănătate.

Voi vă culcați machiate? Vă demachiați corect genele?

4 Comments on Nu vă culcați machiate!

 1. elena

  Evident ca nu !
  Sper sa glumesti cand spui ca mai sunt femei care nu acorda 3 minute pe seara demachierii.
  Este bine de retinut ca si femeile care nu se machiaza trebuie sa isi curete fata seara.

 2. cosmeticiana

  Buna Elena
  Chiar daca nu iti vine sa crezi, sunt foarte multe femei care nu se demachieaza, din diferite motive: una dintre ele ar fi comoditatea.
  Ai dreptate ca si femeile care nu se machieaza trebuie in fiecare seara sa se demachieze. Eu am vorbit despre acest lucru in articolul Importanta demachierii, pe care poti sa intri dand click pe cuvintele importanta demachierii din articolul Nu va culcati machiate.

 3. elena

  Sa stii ca este foarte interesant articolul despre demachierea genelor, lucruri pe care nu le stiam. Si chiar aveam impresia ca ma demachiez corect … :)
  Voi incerca in seara aceasta metoda prezentata de tine.

  Weekend placut iti doresc.

 4. cosmeticiana

  Abia astept sa imi spui parerea ta despre demachierea genelor dupa metoda mea?

Lasati un comentariu:

Adaugati comentariul Dvs