La mulți ani, Cosmetoterapie.ro!

  • Posted on April 10, 2010 at 12:25 pm

A trecut un an … de când am început acest proiect.

La început am fost iritată de nedreptățile care se fac în saloanele de înfrumusețare, în defavoarea clientelor și am vrut să prezint acest lucru. Însă, mi-am dat seama că nu voi rezolva nimic cu asta, pentru că acele lucruri se vor întâmpla în continuare; pe urmă, m-am gândit că, cel mai bine ar fi să prezint lucrurile care nu se spun sau se spun eronat în domeniul cosmeticii, dar și lucrurile frumoase, interesante și necesare pe care trebuie să le cunoașteți. Totodată, am încercat să prezint lucrurile simplu, pe înțelesul tuturor.

Sper că am reușit să vă stârnesc interesul pentru cosmetică, dar cel mai important lucru să vă determin pe voi să vă îngrijiți corect tenul. Iar, celor care mi-au scris sper că am reușit să îi ajut.

Vreau să mulțumesc tuturor cititoarelor și cititorilor, tuturor persoanelor care mi-au scris, iar în mod special lui Szilárd Erwin Szögyényi  - http://www.mobilissimo.ro/ pentru ajutorul acordat, și lui Dana Dincă - http://alexandrescudaniela.wordpress.com/fiind una dintre cele mai fidele cititoare ale mele.

Vă aștept în continuare pe www.cosmetoterapie.ro, http://twitter.com/cosmeticiana, http://www.facebook.com.

Sorry, the comment form is now closed.