Încercaţi produsele de cosmetică, apoi cumpăraţi-le!

  • Posted on April 30, 2009 at 7:38 am

Aţi hotărât să vă reînnoiţi trusa de machiaj sau v-aţi plictisit de unele produse cosmetice pe care le folosiţi. Atunci nu vă rămâne altceva de făcut decât să faceţi o vizită magazinelor specializate pe cosmetice. Acolo puteţi să cereţi vânzătoarei toate informaţiile necesare referitoare la produsele pe care doriţi să le cumpăraţi.

Nu vă recomand să alegeţi singure produsele de cosmetică de pe rafturile unui supermarket! În prealabil trebuie să cereţi informaţiile necesare legate de tenul vostru de la o cosmeticiană.

Unele firme de cosmetice au mostre de creme, fond de ten, etc. Acestea se pot încerca înainte de cumpărarea produsului respectiv. Dacă după ce am încercat o cremă sau un alt produs, apar următoarele simptome: se înroşeşte pielea, apare senzaţia de usturime, mâncărime, uscăciune, apar bubiţe sau coşuri, atunci produsul respectiv nu este potrivit tenului vostru.

Pentru alegerea unui produs, trebuie să ţinem cont de următoarele lucruri:

  • dacă faţa noastră este plină de coşuri sau este iritată, atunci nu vom merge să cumpărăm cosmetice! Deoarece riscăm ca vânzătoarea să ne recomande produse care nu ni se potrivesc;
  • trebuie să evităm aglomerarea. Doar atunci să intrăm în magazin când sunt puţini clienţi, deoarece astfel ne vom bucura de mai multă atenţie din partea vânzătoarei;
  • ne vom adresa întotdeauna vânzătoarei a cărei stil de machiaj se potriveşte cu al nostru;
  • trebuie să specificăm concret de la început ce dorim să cumpărăm;
  • nu trebuie să uităm că nu suntem obligate să cumpărăm ceva dacă nu ne place!

Lasati un comentariu:

Adaugati comentariul Dvs