Este necesară îngrijirea cosmetică la bărbați?

  • Posted on April 26, 2010 at 9:42 pm

ferfi arcCehov spunea: “La om, totul trebuie să fie frumos: și chipul și îmbrăcămintea și sufletul și gândurile”.

După cum am mai scris și în alte articole, cosmetica la bărbați este o necesitate, însă foarte mulți bărbați consideră că bărbieritul și tunsul sunt de ajuns, și uită de îngrijirea feței.

Îngrijirea cosmetică are scopul de a menține pielea într-o perfectă stare de sănătate, de a corecta imperfecțiunile și de a înfrumuseța fața (corpul). În zilele noastre, pentru bărbatul civilizat  îngrijirea feței și a corpului este o necesitate și nu un moft.

Așa cum sunteți interesați să vă îngrijiți cât mai bine părul sau să respectați toate procedurile de dinainte, din timpul și după ras, tot așa trebuie să vă cunoașteți tipul de ten, să știți cum să vă îngrijiți tenul acasă, dar să și frecventați un cabinet de cosmetică și de îngrijire corporală.

Cosmetica nu este doar un privilegiu al femeilor, ci și al bărbaților. Se știe că, încă din cele mai vechi timpuri, atât femeile, cât şi bărbaţii au încercat să dea o anumită eleganţă trupului prin folosirea de machiaje, parfumuri, iar în ultimii ani această modă a revenit în rândul bărbaților.

Nu trebuie să uitați că:  frumuseţea şi îngrijirea reprezintă respectul faţă de tine însuţi şi faţă de cealaltă persoană.

Lasati un comentariu:

Adaugati comentariul Dvs