Cum să folosim pensulele pentru machiaj?

  • Posted on September 25, 2009 at 3:48 pm

Pentru reușita unui machiaj vom folosi pensule diferite pentru fiecare zonă a feței.

Pensula pentru pleoape – o folosim pentru aplicarea fardului, fie că este pudră, mat, irizat sau satinat. Cu ajutorul pensulei obținem umbrirea sau luminarea privirii. Folosim partea plată a pensulei pentru a lua și aplica fardul.

Pensula pentru sprâncene – aceasta poate să fie de două feluri: fie o pensulă perie, cu care ordonăm și aranjăm sprâncenele, fie o pensulă din peri naturali cu care putem machia sprâncenele (putem elimina excesul de pudră de pe sprâncene, sau putem finisa machiajul sprâncenelor).

Pensula pentru gene –  cu ajutorul ei separăm genele după ce le-am rimelat.

Pensula pentru buze – cu ajutorul ei asigurăm o aplicare uniformă a rujului. Conturarea buzelor o vom face cu vârful pensulei, iar machierea lor cu partea plată a pensulei.

Pensula pentru fard de obraz - o folosim la aplicarea uniformă a fardului. Se ia o cantitate mică de fard pe pensulă, se pune pe partea de sus a pomeților și se întinde ușor spre tâmplă.

Pensula pentru pudră – ajută la aplicarea cu ușurință a pudrei compacte sau pulbere. Totodată unifică și fixează machiajul.

2 Comments on Cum să folosim pensulele pentru machiaj?

  1. Alexandra

    Celor intereate de achizitionare, le recomand pensulele pentru machiaj profesionale Sigma Makeup,pe care le gasiti la http://www.MyaShop.ro .

  2. cosmeticiana

    Am intrat si eu pe site-ul http://www.MyaShop.ro, unde am vazut pensulele care pot fi achizitionate atat individual, cat si ca kit (set de pensule pentru machiaj).

Lasati un comentariu:

Adaugati comentariul Dvs