Cum aplicăm rimelul pe gene?

  • Posted on February 9, 2010 at 8:04 pm

gene si rimelDeși sună banal, există persoane care nu știu să aplice corect rimelul pe gene.

Aplicarea rimelului se face în felul următor: la prima aplicare, se pornește de la baza genelor, răsucind ușor vârfurile în sus, apoi se lasă să se usuce câteva minute și se răsfiră genele cu o periuță. Pe urmă, se repetă operațiunea încă de câteva ori, cu mențiunea că aplicarea rimelului se va face de la mijlocul genelor către vârf.

La aplicarea rimelului, genele dinspre partea exterioară a ochiului le vom orienta spre exterior, pentru a crea impresia de alungire a ochiului. Pe genele de la pleoapa inferioară vom aplica rimel o singură dată și foarte puțin, însă nu este greșit nici dacă nu le vom rimela.

Rimelarea genelor trebuie făcută zilnic. Există și posibilitatea de a le vopsi în nuanțe de maro sau negru, iar atunci genele vor necesita o revopsire  după 3-4 săptămâni.

Aplicarea rimelului pe gene se va face cu mare grijă, pentru a evita iritarea ochilor și, inevitabil, lăcrimarea acestora. Odată ce ne-am murdărit cu rimel, ne vom demachia și vom relua operațiunea de la început. De aceea, este foarte important să nu ne grăbim.

Prin rimelarea genelor, vom scoate în evidență frumusețea ochilor.

Lasati un comentariu:

Adaugati comentariul Dvs