Cum aplicăm corect o cremă pe față?

  • Posted on February 27, 2010 at 7:07 pm

piele sensibilaIndiferent dacă aplicăm pe față o cremă de zi, o cremă de noapte sau un ser, întotdeauna mișcările vor fi ascendente.  Crema  se întinde uniform pe faţă (gât şi decolteu – dacă este cazul), prin mişcări uşoare de jos în sus pe obraz: de la bărbie la lobul urechilor, de la nas la urechi şi de la mijlocul frunţii la tâmple. Se efectuează un uşor masaj pentru a permite încorporarea cremei în piele. Mișcările vor fi ușoare, circulare și ascendente.

În zona ochilor, mişcările le vom face uşor și cu grijă. Cu buricele degetelor tapotăm zona ochilor: din colţul intern al ochilor până în colţul extern, de mai multe ori. Putem aplica acest produs şi pe pleoape. Vom încerca să nu întindem sau să tragem pielea din jurul ochilor, altfel riscăm să rupem fibrele de elastină care dau elasticitate pielii. Efectuând în acest mod aplicarea cremei, realizăm un masaj de activare limfatică şi sanguină în zona ochilor.

Pentru zona ochilor vom folosi o cremă specială de ochi. Niciodată nu vom aplica în zona ochilor cremă de zi sau cremă de noapte.

Lasati un comentariu:

Adaugati comentariul Dvs