Calendarul frumuseții pe luna Iunie

  • Posted on May 31, 2009 at 11:17 pm

Se știe că, atunci când luna se află în creștere: absoarbe, atrage, aprovizionează, planifică și dezvoltă.  Când luna se află în descreștere: elimină, curăță, dezintoxică, spală și usucă.

Între 1-6  și 23-30 Iunie, luna este în creștere. În această perioadă scopul nostru este de a hrăni și hidrata tenul, pentru că produsele folosite vor pătrunde până în straturile de profunzime ale pielii. Efectuarea tratamentelor faciale, aplicarea măștilor vor avea un efect benefic dublu. Tot acuma este recomandat să faceți o vizită la coafor; în această perioadă firul de păr se regenerează mai repede, vopseaua de păr se prinde mai bine, tratamentele aplicate pe păr sunt mai eficiente.

Între 8-21 Iunie, luna este în descreștere. Perioada aceasta este propice pentru epilat, pentru a vă face manichiura și pedichiura. Firul de păr smuls va crește mai încet și rar, iar durerea simțită în timpul epilatului este mică.

Când luna este în creștere se pot începe și dezvolta acțiuni noi, deoarece este perioada cea mai propice; iar când luna este în scădere se evită începerea unor acțiuni noi, deoarece sunt sortite eșecului.

Lasati un comentariu:

Adaugati comentariul Dvs