Bărbații și cosmetica

  • Posted on February 19, 2010 at 3:35 pm

barbatii si cosmetica70 % dintre bărbați cred că fața este “cartea lor de vizită”. Totuși, dintre aceștia doar jumătate consideră că au nevoie de îngrijire cosmetică, restul se gândesc că bărbieritul este de ajuns pentru a avea un ten îngrijit. Întotdeauna o curățare a tenului, o mască răcoritoare, o cremă specială pentru bărbați, pot face minuni feței.

Și la bărbați, ca și la femei, există și alte părți ale corpului care necesită îngrijire, cum ar fi mâinile. Acestea sunt una dintre cele mai neglijate zone: unghii netăiate sau roase, unghii murdare, mâini uscate, etc. Atât mâinile, cât și picioarele trebuie îngrijite, iar o vizită la manichiură și pedichiură este o necesitate pentru un bărbat și nu un moft.

Bărbații privesc cu foarte multă ușurință îngrijirea facială și pe cea corporală. Însă, aceasta este o gândire demodată, deoarece femeile “fug” de bărbații neîngrijiți.

Există și excepții, deoarece sunt bărbați care frecventează saloanele de înfrumusețare și centrele Spa. Sunt bărbați care își fac cu regularitate tratamente faciale, se pensează (își aranjează sprâncenele), etc.

Faptul că un bărbat se îngrijește și frecventează un centru Spa, denotă un respect față de sine și față de ceilalți.

Lasati un comentariu:

Adaugati comentariul Dvs