Tendințe machiaj primăvară 2010

  • Posted on April 9, 2010 at 11:36 am

make upÎn fiecare anotimp specialiștii propun tendințe de machiaj, dar nu impun! Fiecare poate să aleagă între ceea ce îi place și ceea ce o avantajează.

1. Ten bronzat. Nu vă speriați, nu este vorba de bronzul profund de mare, ci de un bronz ușor și strălucitor creat cu ajutorul fardurilor.  Folosiți un fond de ten aerisit care lasă pielea să respire. În această primăvară puteți opta pentru farduri de obraz în nuanțe de teracotă sau oranj. Aplicați fardul cu o pensulă mare pe obraji, frunte și bărbie, apoi puneți puțină pudră strălucitoare, iar în obraji puțin fard bronzant. Se asociază bine pielea bronzată cu un luciu de buze şi rimel aplicat pe gene.

2. Ochi luminoși. În această primăvară se renunță la machiajele întunecate și revin machiajele ușoare și luminoase.  Folosiți pentru fardul de ochi o singură nuanță, puteți alege între verde, violet, bej și albastru trucoaz. Pentru a vă scoate în evidență ochii, puteți opta pentru un rimel.

3. Buze pline și strălucitoare. La modă sunt rujurile lucioase, cremoase și gloss-urile. Rujurile mate sunt eliminate, însă le puteți combina cu un gloss. În această primăvară puteți opta pentru nuanțe de roșu, roz, coral și bej.

Pentru această primăvară, frumusețea naturală este la modă!

Sursa foto: flickr

Lasati un comentariu:

Adaugati comentariul Dvs