Gama Botanics – pentru bărbați

  • Posted on May 21, 2009 at 11:17 pm

Timp de secole, oamenii au folosit plantele pentru beneficiile pe care le aduc sănătăţii şi frumuseţii noastre.
botanics-poza1

Noua gamă de produse pentru faţă şi corp – BOTANICS pentru bărbaţi – foloseşte ingrediente naturale, în concentraţii active, care oferă maximum de eficienţă. Toate formulele conţin cele mai noi şi eficiente extracte naturale din plante, selectate din surse sigure şi sub atenta recomandare a specialiştilor Kew Gardens. Gama Botanics pentru bărbaţi vă oferă următoarele tipuri de produse: geluri de curăţare, exfoliante pentru ten, geluri de ras şi balsam după ras, deodorante antiperspirante, etc. Produsele au fost special create pentru a se potrivi tuturor tipurilor de ten: normal, uscat, gras, dar şi pentru tenul sensibil.

Pentru tenul normal şi uscat, Botanics oferă: demachiant, cremă hidratantă cu SPF 12, gel de ras şi after shave. Fiecare produs conţine ginseng, care oferă multiple beneficii tenului. Ginsengul este renumit ca tonic în Asia; el conţine un complex de anti-oxidanţi care ajută la protejarea pielii împotriva radicalilor liberi şi stimulează microcirculaţia. Crema hidratantă conţine ulei din sâmburi de struguri, care conferă pielii o hidratare timp de 24 de ore, iar factorul de protecţie 12 ajută la protejarea pielii de soare, care este o cauză majoră a îmbătrânirii pielii.

Pentru tenul gras, Botanics a introdus o gamă de produse de combatere a excesului de sebum şi de curăţare a impurităţilor şi a celulelor moarte. Această gamă conţine extract de scoarţă de salcie, care ajută la închiderea porilor şi produce o uşoară exfoliere, iar astfel tenul devine mai luminos.

Pentru tenul sensibil, există: gel de ras, after shave cu balsam, demachiant, etc. Acestea conţin nalbă mare, care este cunoscută pentru efectul calmant asupra pielii. Această gamă hidratează, protejează şi calmează pielea sensibilă.

Îmbătrânirea nu afectează doar femeile, ci şi bărbaţii. Acesta este motivul pentru care Botanics vă oferă o gamă de produse concepute pentru protejarea pielii împotriva îmbătrânirii. Crema de ochi oferă hidratare timp de 24 de ore, dar ajută şi la ameliorarea şi prevenirea ridurilor şi a cearcănelor.

Richard Morgan, Preşedintele Boots a spus despre gama Botanics:

“Botanics pentru bărbaţi” este creată cu ajutorul specialiştilor de la Royal Botanics (Kew Gardens, Londra). Gama reuneşte forţele puternice ale naturii şi ştiinţei, pentru a asigura produsului natural o performanţă imbatabilă.

Gama Botanics a fost creată pentru a vă mângâia simţurile, ridica moralul şi a vă induce o stare de bine.

Lasati un comentariu:

Adaugati comentariul Dvs